Unleash the power of sharing and generosity! Contribute to SFiO in 2024 to help our initiatives flourish!

Lowlands Chapter Meeting

on 6 March in Brussels


Eventbrite:(https://www.eventbrite.co.uk/e/tickets-culturele-sector-als-aantrekkelijke-werkgever-807579551177?aff=oddtdtcreator).

Over dit evenement

Tijdens de coronacrisis was het voor de culturele sector geen sinecure om medewerkers te behouden. Bovendien kent deze sector niet reguliere werkuren en is er sprake van een samenspel van veel verschillende partijen.

Hoe kan je een aantrekkelijke werkgever zijn in zo’n uitdagende context?

We brengen inspirerende verhalen vanuit ondermeer KVS en het Concertgebouw Brugge.

Samen met alle deelnemers verzamelen we goede praktijken die we samenbrengen in een overzicht dat we nadien aan elke deelnemer bezorgen.

Deze namiddag is een ideale kans om als SF geïnteresseerde in contact te treden met Oplossingsgerichte mensen uit de culturele sector!

WAAROM DEELNEMEN?

Je wordt geïnspireerd door boeiende verhalen van ondermeer KVS en Concertgebouw Brugge. Je wisselt goede praktijken uit over ‘aantrekkelijke werkgever zijn in een uitdagende context’ met de aanwezigen. Je ontvangt nadien de oogst van de dag. Je vergroot je kennis over Oplossingsgericht werken in organisaties.

PRAKTISCH

Datum: woensdagnamiddag 6 maart 2024

Locatie: KVS BOX, Arduinkaai 9, 1000 Brussel

Tijd: deuren open om 13u, broodjes en drank bij ontvangst, start om 14u, afsluiting om 17u.

INSCHRIJVING

Dankzij de gastvrijheid van de KVS betaal je enkel een bijdrage van 17 euro voor drank en broodjes.

ORGANISATOREN

Dit event wordt georganiseerd door SFIO Chapter of the Lowlands en KVS.

Mis dit event niet en schrijf je vandaag nog in. We beperken het aantal deelnemers tot 50 personen. Je mag uitkijken naar een moment vol inspiratie, netwerken en veerkracht.

Anton Stellamans
Anton Stellamans
Board Member
SFiO Chapter Head
SFiO Contributor

Anton Stellamans works as a Solution-Focused coach, trainer and facilitator at Ilfaro, Belgium. After his studies (philosophy and history) he was trained in SF Brief Therapy at the Korzybski Institute in Bruges. He is co-autor of “Resilient People, Resilient Teams” and “The Art of Giving Feedback.”

Related