Unleash the power of sharing and generosity! Contribute to SFiO in 2024 to help our initiatives flourish!

SF World Day - Feest van de meerstemmigheid

on 30 April in Gent, Belgium


** Register here**.

Ons land telt verrassend veel mensen die, net als jij, dag in dag uit Oplossingsgericht aan de slag gaan. Ter gelegenheid van SF World Day nodigen de VVDO, SFiO en SOLWorld jou van harte uit om dit bloeiende netwerk van Oplossingsgerichte professionals mee zichtbaar te maken.

MEERSTEMMIGHEID

Het centrale thema van het SF World Day-feest is “meerstemmigheid”. Dit betekent niet alleen dat de Oplossingsgerichte praktijk ons de mogelijkheid biedt om diverse stemmen binnen dezelfde familie, organisatie of maatschappij te laten weerklinken. Het verwijst ook naar het feit dat, hoewel we ons gezamenlijk onder de Oplossingsgerichte vlag scharen, we werkzaam zijn in verschillende sectoren met uiteenlopende doelgroepen en diverse vraagstukken behandelen. Bovendien leggen we elk ook onze eigen accenten in onze benadering.

Die meerstemmigheid willen we vieren op de SF World Day. Je mag je verwachten aan een kleurrijke verzameling van plenaire sessies en workshops. Je krijgt de gelegenheid om je organisatie voor te stellen en je boeken te koop aan te bieden. We voorzien ook enkele workshop slots voor deelnemers die zelf een sessie willen faciliteren rond hoe ze Oplossingsgericht werken aan meerstemmigheid.

WAAROM DEELNEMEN?

We zijn wie we zijn dankzij de mensen rondom ons. Door deel te nemen aan deze dag:

ontmoet je gelijkgestemde professionals uit diverse sectoren, inspireer je anderen en laat je jezelf inspireren, vergroot je de impact van het Oplossingsgericht werken in onze samenleving.

PRAKTISCH

📅 Datum: dinsdagnamiddag 30 april 2024 📍 Locatie: Clemenspoort, Gent 🕐 Tijd: Deuren open om 13u, start om 13u30, afsluiting met receptie om 17u.

INSCHRIJVING

Dankzij de VVDO kan je GRATIS deelnemen aan dit waardevolle evenement. Inschrijven is wel verplicht gezien het beperkt aantal plaatsen én het voorziene hapje en drankje tijdens de receptie. Wie zich inschrijft maar niet komt opdagen zal €25 moeten betalen om gemaakte kosten te dekken. Zie het als een stimulans om er zeker bij te zijn.

ORGANISATOREN:

Dit evenement wordt met trots georganiseerd door de Vlaamse Vereniging voor Oplossingsgericht Werken (VVDO), het SFiO Chapter of the Lowlands (SFiO) en SOLWorld. Samen streven we ernaar om de Oplossingsgerichte netwerken in ons land te versterken en te laten floreren. De namen achter deze netwerken zijn: Dirk Quagebeur, Geert Lefevere, Wim Sucaet, Lily Deforce, Wendy Van den Bulk en Anton Stellamans.

👉Mis dit event niet en schrijf je vandaag nog in. Dan mag je uitkijken naar een dag vol inspiratie, netwerken en veerkacht! 👈

Anton Stellamans
Anton Stellamans
Board Member
SFiO Chapter Head
SFiO Contributor

Anton Stellamans works as a Solution-Focused coach, trainer and facilitator at Ilfaro, Belgium. After his studies (philosophy and history) he was trained in SF Brief Therapy at the Korzybski Institute in Bruges. He is co-autor of “Resilient People, Resilient Teams” and “The Art of Giving Feedback.”

Related