Unleash the power of sharing and generosity! Contribute to SFiO in 2024 to help our initiatives flourish!

SFiO Chapter Romania

Ideea de a pune bazele unui chapter Solution Focus in Organizations a apărut în cadrul conferinței SOL World CEE 2018. Ca și organizatori ai acestei conferințe și ca și practicieni solution focus, ne-a plăcut mult să lucrăm împreună și am dorit să continuăm să o facem, să ne dezvoltăm și să oferim valoare comunității.

De atunci am organizat două proiecte de voluntariat, primul pentru organizații non-profit, în 2019 și altul pentru persoanele afectate de criza cauzată de coronavirus, în 2020.

Organizăm de asemenea întâlniri atât pentru practicieni, cât și pentru publicul larg. Ne propunem să facem cunoscută abordarea Solution Focus în organizații, atât în piață cât și în rândul specialiștilor în coaching.

Ne puteți găsi pe pagina de Facebook Solution Focus Romania și pe solutionfocus.ro.

Cristian Boldișteanu
Cristian Boldișteanu
Chapter Head
SFiO Contributor

Cristian is a solution-focused coach, trainer, and business consultant. His mission is to make change easier and more efficient, in a personal, team, project, and organizational development context.

Petra Mueller-Demary
Petra Mueller-Demary
SFiO Contributor

Petra is a solution focused magician. Within a moment the world becomes a different one, looking through the solution focused lens. As a coach and facilitator she loves to co-create a different reality together with her clients. Petra works with individuals, teams and organizations all over Europe.

Related